CONEIX EL CFA

Base Sense comentaris a CONEIX EL CFA 248

A la Irene Jiménez, la Beatriz Malpartida, la Júlia Pallejà, la Laura Peña, la Paula Rabassó, la Berta Roca, la Blanca Romero, la Núria Rosselló, la Marina Rosselló, la Victoria Sevillano, la Yasmin Terai,  i la Júlia Vadillo les entrena el Sergio del Álamo i l’Héctor Hidalgo.

Encara que s’han esdevingut baixes i incorporacions com la de la Beatriz o la Blanca, les noies porten jugant juntes des de la categoria Infantil. Aquest primer any, van guanyar la lliga Territorial de Tarragona i es van classificar als Campionats de Catalunya on van quedar terceres. Actualment, cadets de segon any, competeixen a la lliga Interterritorial.

D’entrada, “És un equip excepcional” i per al Sergio és gratificant treballar amb elles. Donen, tant el millor d’elles mateixes independentment de l’eficàcia, com intenten aprendre i assimilar els conceptes.

D’una banda, que cada una sigui part de l’engranatge que fa funcionar l’equip, és a dir, que individualment se sentin importants, és el propòsit principal dels entrenadors. I de l’altra, sabent que no havien competit en una lliga tant alta, exigeixen competir els partits. Cosa que s’està notant malgrat el nombre elevat de lesions, que no juga al seu favor. “Estarien donant més guerra”, ens deia l’entrenador.

Aquest fet és la causa principal per la qual l’entrenador creu que l’equip no està donant el seu màxim però alhora, segons el seu criteri, es troben en el seu millor moment: molts dels conceptes que porten treballant tota la temporada es reflecteixen en el joc, les noies s’atreveixen a fer nous moviments tècnics, llegeixen millor el joc.

El mateix problema les afecta físicament, i en conseqüència, sobretot en moments avançats dels partits, debilita el joc. Tanmateix, de ben segur que l’equip farà un pas molt gran amb la recuperació de les seves jugadores. “Potser estan totes en el seu límit físic, però amb un grandíssim esperit de lluita”.

Tenint en compte que gasten més Fisiocream que condicionador del cabell… Per celebrar les victòries i per a que els mals resultats pesin menys, la música al vestidor és essencial per les noies del CFA. Com els hi agrada el reggaeton!

També cal destacar que tres jugadores d’aquest equip han estat convocades per jugar amb la selecció territorial de Tarragona: Berta Roca, Victoria Sevillano i Júlia Vadillo. Una mostra més de la bona feina realitzada pel seu entrenador i per tot l’equip

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.