CONEIX EL PMB

Base Sense comentaris a CONEIX EL PMB 166

Els jugadors del preinfantil masculí B són: el Víctor Aragón, el Pietro Arrigoni, el Didac Crespo, el Jacobo de Temple, el Pol López, el David Mansilla, el Biel Manye, l’Alejandro Nieva, el Rafael Nieva, l’Aitor Pegueroles i l’Andrés Felipe Rodríguez.

L’objectiu principal de l’entrenador, Joan Giné i dels seus ajudants, Ernesto Stukas i David Aragoneses és que els hi agradi molt el bàsquet, que agafin afició i no el deixin. Se centren a aprofitar les seves capacitats, en aprendre i formar-se deixant en segon pla tant els resultats com la classificació.

Al principi de temporada l’equip era molt desigual, i el repte era anar compensant mancances i habilitats. Per mitjà d’exercicis de treball físic, sempre acompanyats d’una bola, i de la insistència en el joc col•lectiu s’ha pogut començar a construir un equip i jugar. “El més important és que entenguin que es pot acabar jugant millor comptant amb el teu company que un sol”.

El que els defineix com a equip és la seva gran ambició de cistella i l’aspecte principal que tenen per millorar és la tensió dels entrenaments. “A vegades els costa escoltar”, ens deia el Joan.

El bàsquet no deixa de ser un joc socialitzador i els nois són molt oberts, no hi ha problema, fluïdesa, fàcil, sense complicacions. Hi Havia un grup que ja s’entenia perquè ja venia del mateix equip, però a força de fer un esforç i no fent diferències, s’ha arribat a crear un molt bon clima.

Alguna cosa especial d’aquest equip que s’acostumen a imitar els grans i a tirar triples (potser excessivament…) cosa que a vegades juga a favor seu, i a vegades no.

Ara per ara, no han participat en cap torneig però segur que abans que finalitzi la temporada en podran gaudir d’algun. Sort nois!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.