CONEIX L’IMA

Base Sense comentaris a CONEIX L’IMA 222

L’IMA és un equip portat pel Gorka Bertrán, l’Albert Gómez i el Roger Vaqué que està competint a lliga A2 de Barcelona, repte aconseguit al final de la primera fase. La idea és seguir poder competint en aquest nivell i intentar classificar-se el millor possible.

Els jugadors són el Pedro Aramburu, l’Arnau Badia, el Magí Budesca, el Carles Campabadal, l’Alejandro Cortés, l’Andrés Nicolás Flores, el Guim Batet, el Sergio López i l’Arnau Vilanova. A diferència de l’any passat alguns estaven jugant a l’escola Teresianes. El que els caracteritza és que treballen molt. “Segurament no és l’equip amb més talent del club però si que són molt treballadors i això ens dóna un plus”, ens deia el Gorka.

Al començament, a més a més de les coses bàsiques, com per exemple dutxar-se tots al acabar o arribar abans d’hora als entrenaments per escalfar, el Gorka i l’Albert es van proposar fer pinya, que anessin tots a una, fet que s’ha pogut veure en els partits d’aquesta segona fase.

A banda d’això, com a aspectes del bàsquet a millorar s’han fixat en tres grans coses: la defensa, ser capaços d’agafar ritme i moure’s sense pilota, i això més o menys es va veient. “Sobretot hem insistit en el tema defensiu, cosa que s’encarrega l’Albert, aquí hem millorat molt”, apuntava el Gorka.

Per la mateixa idea de córrer, són partidaris de que hi hagi molt de treball a tota la pista i d’exercicis que s’assemblen molt a la realitat, sempre treballant en joc reduït perquè mai juguen mai 5c5.

Hi ha molt bon ambient entre els jugadors i els entrenadors. “La relació és molt bona, són molt bon nens, i és molt fàcil funcionar”, segons el Gorka. Això fa que entre ells també ho sigui, i a més moltes vegades van a veure el primer equip junts.

Però igual que es porten tant bé, són l’equip que perd més roba del club. Després de cada entreno i cada partit hi ha un missatge al grup del WhatsApp d’algú que s’ha deixat una peça de roba, sobretot del Sergio… Així que ja sabeu, si trobeu uns pantalons o una samarreta perduda, segur que són del IMA!

 

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.