COP D’AUTORITAT DE LA POBLA CBT

Base Sense comentaris a COP D’AUTORITAT DE LA POBLA CBT 97

La Pobla CBT és fa forta a la pista del Círcol Catòlic Badalona i venç per cinquena vegada consecutiva (48 – 57).

El partit començava amb bon peu per les nostres, parcial de 0-6 i les locals que no aconseguien trobar-se còmodes.
En el segon període, errades no forçades i algunes imprecisions, van donar un gir al partit, les de Badalona es creixien, i dos triples capgiraven el partit fins al 20-19, resultat amb el que s’arribava al descans.
A la sortida de vestidors, el resultat és favorable en tot moment per les de Tarragona, però les diferències no sobrepassen els 4 punts. Ferrús i Maluenda, dominen la zona durant el tercer quart.
L’últim període comença totalment diferent, les jugadores del Círcol aconsegueixen encadenar diverses accions consecutives i es posen per davant al marcador. A partir d’aquí, el partit dóna un gir: Romeu i Ruiz anoten dos triples consecutius empatant el partit, les locals no aprofiten els tirs lliures i les blaves no fallen, la distància s’allarga fins a la màxima diferencia al final del partit, 48-57.
La setmana que ve, l’equip rep al Serrallo el Bàsquet Teresianes, dissabte a les 20.45 hores.

Estadístiques:
Círcol Centre Mèdic la Vila Badalona 48 (6+14+12+16)
Torrents 1, Díaz 6 , Torrente 2, Royo 6 , Avinyó 7 –c.i.- Casanova 12 , Garcia , Navarro 2 , Molina 2 Hernández 6,  Sallas 4 (9/21 TL, Casanova (2) i Avinyó)

La Pobla CBT 57  (10+9+15+23)
Romeu 16 , Ferrús 8 , Ruiz 21, Lapieza 2, Sabaté 5  –c.i.- Maluenda 5, Peñalver , Vadillo , Clavijo (15/23 TL, 2 Triples: Romeu i Ruiz)

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.