COSTA DAURADA CATERING PATROCINA EL JÚNIOR PREFERENT

Base Sense comentaris a COSTA DAURADA CATERING PATROCINA EL JÚNIOR PREFERENT 81

L’empresa Costa Daurada Catering, patrocinador del CBT des del 2016, fa un pas més enllà respecte el seu compromís amb el club i aquesta temporada 2019/20 també patrocinarà el Júnior masculí A.

Arran de l’acord entre les dues entitats, el JMA, que competeix a Preferent, passa a denominar-se CBT Costa Daurada Catering i incorpora el logo de l’empresa a la samarreta de l’equip.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, ha valorat molt positivament aquest nou acord de col·laboració amb Costa Daurada Catering. “El seu compromís és molt important per a nosaltres, des de molts punts de vista, i esperem seguir vinculats molts més anys. Estem molt contents de tenir-los com a patrocinadors, ja que cobreixen una parcel·la molt important de les necessitats del club”, ha destacat.

L’acte també ha comptat amb la presència dels gerents de Costa Daurada Catering, Xavier Loras i Anna Montero, i del júnior masculí A al complet.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.