DANI FERNÁNDEZ RENOVA AMB EL CBT

LEB Plata Sense comentaris a DANI FERNÁNDEZ RENOVA AMB EL CBT 216

Jugarà la seva segona temporada en la lliga EBA

Dani Fernández i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord per ampliar el contracte del jugador una temporada més. Dani Fernández va arribar al CBT procedent del CB Valls, al club blau Dani va jugar dues temporades al segon equip de l’entitat. La seva bona actuació va fer que Berni Álvarez confiés en ell per pujar a l’equip EBA la temporada passada. Una lesió muscular va tenir a Dani Fernández fora de les pistes durant gairebé tres mesos, un fet que va trencar la dinàmica ascendent del jugador tarragoní. Tot i així, Dani Fernández va jugar 16 partits amb una mitjana de més de17 minuts per partits, va anotar 3 punts per partit, uns números que li han servit perquè el Club Bàsquet Tarragona torni a confiar en el jove jugador una temporada més. Com ja es va poder veure l’any passat, Dani és un jugar que destaca per la seva intensitat en totes les parts de la pista, la seva velocitat i amb capacitat d’anotar des de fora. La seva evolució li haurà de portar a assumir cada vegada més responsabilitat i continuar sent un jugador molt important dins la plantilla cebetista.

Dani Fernández ha valorat la seva renovació amb el CBT “estic molt content que el club hagi confiat en mi un altre any i poder continuar amb el projecte de la temporada passada”. El jugador ha parlat també sobre el seu objectiu personal “només espero poder tornar aquesta confiança que han depositat en mi a la pista i ajudar a l’equip a fer una bona temporada”. Per últm, Dani Fernández s’ha dirigit a l’afició “esperem poder transmetre bones sensacions des de l’inici i que tenir el suport de l’afició per poder tenir bons resultats”

Amb la renovació de Dani Fernández ja són dos jugadors confirmats de cara a la pròxima temporada. El Club Bàsquet Tarragona segueix treballant en la renovació de jugadors importants de la temporada passada . Als pròxims dies s’espera poder seguir anunciants més renovacions per la nova temporada.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.