DANI FERNÁNDEZ TAMBÉ RENOVA AMB EL CBT

LEB Plata Sense comentaris a DANI FERNÁNDEZ TAMBÉ RENOVA AMB EL CBT 95

Dani Fernández també defensarà la samarreta de l’Ibersol CBT la temporada 2019/20. El jugador es converteix en la segona renovació de l’estiu de cara a la pròxima temporada, després que el capità David Fernández fos el primer en arribar a un acord amb el club.

Dani Fernández es posarà de nou a les ordres de Berni Álvarez, amb l’objectiu d’oferir un rendiment tan elevat com el del curs anterior. “Estic content de que el club hagi tornat a confiar en mi. El nostre objectiu serà el de competir com hem fet sempre, i a partir d’aquí ja veurem com va evolucionant la temporada i marcarem els objectius reals”, assegura el jugador blau.

De cara al nou curs que comença, Fernández espera “veure un Serrallo com el de la temporada anterior, que els resultats ens acompanyin i que puguem comptar amb el màxim de jugadors de l’any passat, ja que la química del grup es va traslladar a la pista”.

El jugador complirà la seva tercera temporada al primer equip del CBT i la cinquena al club.

Foto: Joan Carles Borrachero

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.