DANI MARTÍNEZ RENOVA AMB EL CBT

LEB Plata Sense comentaris a DANI MARTÍNEZ RENOVA AMB EL CBT 206

El jugador ha rebutjat altres ofertes per signar un any més amb el CBT

El CBT segueix confeccionant la plantilla per a la propera temporada, l’últim jugador a sumar-se a la llista de renovacions és Dani Martínez. Es tracta d’un dels producte de la pedrera del CBT. Fa dos anys va ser la seva primera temporada amb fitxa del primer equip i Dani es va guanyar la confiança de Berni gràcies al seu tir exterior, a la seva facilitat per atacar la cistella rival i a la seva versatilitat defensiva. La temporada passada, ja en LEB Plata i totalment assentat en el equip va signar una mitjana de 6,8 punts per partit en 21 minuts de joc, la qual cosa li va servir per convertir-se en una de les principals referències del joc exterior del CBT. Amb aquesta renovació, el CBT comença a perfilar el seu joc exterior, se suma a la renovació de Fernando Boada, a més la del seu company de posició David Fernández podria tancar-se en les properes hores.
Dani Martínez ha tingut altres opcions d’altres clubs durant l’estiu, però segons compta ell mateix “he parlat amb Berni i amb la meva família, i he arribat a la conclusió que vull estar en un equip que aposti 100% per mi, i ser una peça clau”. En aquest sentit, Dani es mostra ambiciós per a la temporada que ve, en el plànol personal està segur que ha de ser una referència en la pista i en el vestuari, en general, millorar com a jugador”. Respecte als objectius de l’equip, té molt clar que “sempre parts de l’objectiu de la permanència, però podem competir i per què no marcar-nos l’objectiu del play-off a final de temporada? Per aconseguir aquests objectius, tant a nivell personal com a nivell d’equip el jugador porta entrenant des que va acabar la temporada, ha estat exercitant-se en ciutats del sud d’Espanya per arribar a l’inici de la temporada el proper 24 d’Agost en bones condicions.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.