DANI TUGORES CONTINUARÀ DE BLAU

EBA Sense comentaris a DANI TUGORES CONTINUARÀ DE BLAU 66

Club i jugador han arribat a un acord per allargar un any la vinculació de Dani Tugores amb el CBT. La renovació del base, que complirà el seu tercer any a Tarragona, arriba després de les ja confirmades de David i Dani Fernández i de l’entrenador Berni Álvarez.

Tugores assegura sentir-se content i il·lusionat de poder seguir una temporada més al club. “Després de dos anys, a Tarragona em sento com a casa. A nivell esportiu, sempre hem tingut projectes molt ambiciosos i estic segur que el proper serà el de millorar la temporada passada. Sabem que serà complicat, perquè va ser un any gairebé perfecte, però no és impossible i nosaltres treballarem al màxim per intentar aconseguir-ho”, finalitza el mallorquí.

El CBT s’assegura així la continuïtat d’un dels jugadors més regulars i amb més caràcter de l’equip, i segueix donant forma al CBT de la temporada 2019/20.

Foto: Joan Carles Borrachero

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.