DANI TUGORES PRIMERA PEÇA DEL NOU CBT

LEB Plata Sense comentaris a DANI TUGORES PRIMERA PEÇA DEL NOU CBT 286

El base balear jugarà la segona temporada al CBT

Dani Tugores i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord per ampliar el contracte del jugador una temporada més. Dani Tugores es converteix d’aquesta manera en el primer jugador confirmat per al nou projecte blau. L’any passat, Tugores va ser el jugador que més minuts va jugar de tot l’equip, a més, Dani Tugores també va ser el màxim anotador de l’equip i el segon màxim assistent, va acabar la lliga amb una mitjana de 10,7 punts per partit i 10 crèdits de valoració. El base nascut a Mallorca fa 23 anys jugarà la seva quarta temporada a lliga EBA. Tugores va començar a grup andalús amb el DKV San Fernando, la seva bona actuació amb els gaditans i les seves circumstàncies professionals el van portar a fitxar pel CBT la temporada passada, on es va convertir en un dels jugadors preferits de l’afició cebetista. Dani Tugores destaca per la seva capacitat per atacar la cistella rival i la seva capacitat per fer jugar als seus companys.

El jugador s’ha mostrat molt satisfet i ambiciós de cara la nova temporada “estic molt content per la renovació, tenia moltes ganes de continuar amb el projecte de l’any passat”. Dani Tugores creu que arribat el moment de fer un pas endavant “tinc l’objectiu de millorar a nivell individual i a nivell col·lectiu, sempre amb l’ajuda del club i continuar amb el projecte”.

Dani Tugores és la primera peça d’un nou CBT que ja treballa per confeccionar la millor plantilla de cara a l’any vinent. S’espera que als pròxims dies es puguin anunciar noves renovacions. Un any més, el CBT intentarà fer una plantilla on els jugadors veterans siguin una referència per a tots els juniors de la pedrera que tornaran a tenir un paper molt important.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.