DANI TUGORES SEGUIRÀ A L’IBERSOL CBT

LEB Plata Sense comentaris a DANI TUGORES SEGUIRÀ A L’IBERSOL CBT 69

L’Ibersol CBT comptarà una temporada més amb Dani Tugores. El base balear, de 25 anys, i el club han arribat a un acord per renovar un dels jugadors amb més caràcter i entrega a les pistes.

Tugores complirà la seva quarta temporada consecutiva a l’entitat blava, la que suposarà el seu debut a LEB Plata. “És un gran repte perquè mai he jugat en aquesta categoria. Ja feia temps que tenia ganes de donar un salt de qualitat i estic molt content que aquest es produeixi de la mà del CBT”, assegura el jugador, que creu també que hauran de treballar molt per complir amb les expectatives: “alguns jugadors serem “rookies” en aquesta lliga, però hem de ser ambiciosos per estar a l’alçada de la LEB Plata”, finalitza.

Tugores tornarà a compartir vestidor amb Adrià Duch, que retorna al club després d’una temporada, i Jaume Zanca; i també ho farà amb el nouvingut Kevin Coronel.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.