DANNY GREEN HA VISITAT EL PAVELLÓ DEL SERRALLO

LEB Plata Sense comentaris a DANNY GREEN HA VISITAT EL PAVELLÓ DEL SERRALLO 243

El jugador de San Antonio Spurs ha realitzat un entrenament amb nens i nenes

El campió de la NBA en 2014 amb San Antonio Spurs, Danny Green, ha visitat les instal·lacions del pavelló del Serrallo, l’escorta americà es troba immers en programa promocionat pel BBVA que pretén apropar la NBA a Espanya, i Tarragona ha estat una de les ciutats escollides. Durant l’acte realitzat en el pavelló del Serrallo, Danny Green ha realitzat al costat d’una sèrie de nens i nenes seleccionats per l’organització de l’esdeveniment, exercicis de tir, passada i defensa. Però l’important ha estat a tot moment l’ambient festiu amb el qual els més petits han rebut Al crack de la NBA. A més, entrenadors del Club Bàsquet Tarragona i jugadors de la base han participat en l’esdeveniment, ajudant Green a tot moment. El jugador no ha dubtat a fer-se fotos amb els nens i ha respost a les seves preguntes al final de l’acte. A més, la mascota de Sagrament Kings, equip de la NBA, també ha estat present en l’esdeveniment, i ha fet les delícies de participants i espectadors amb les seves bromes i coreografies.
A més, Danny Green ha rebut del Club Bàsquet Tarragona una samarreta amb nom i una gorra del club, el jugador no ha dubtat a fotografiar-se orgullós amb la samarreta del club cebetista. L’organització també ha volgut agrair als entrenadors i jugadors del club el suport mostrat durant la classe magistral de bàsquet que Danny Green ha realitzat. Agraïment al que també se suma el Club Bàsquet Tarragona.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.