DARRER PARTIT DE L’ANY AMB VICTÒRIA

LEB Plata Sense comentaris a DARRER PARTIT DE L’ANY AMB VICTÒRIA 218

BRICO DEPÔT CIUDAD DE VALLADOLID 78 – CB TARRAGONA 82

 

Una esmaxada d’Orion va ser la primera acció ofensiva del partit. Berni ho va deixar ben clar als seus jugadors. Atacar el joc interior de l’equip local, que estava molt mancat d’efectius, era una de les claus del partit. I els jugadors ho van aplicar des del primer moment i sobretot Orion, que acció rere acció intentava castigar el joc interior del conjunt local.

 

L’atac blau, avui de blanc, funcionava, però la defensa no acabava de rutllar. Valladolid anotava massa fàcil i d’aquesta forma es mantenia dins del partit.

 

El primer quart es va acabar amb 18-25, però Valladolid va reaccionar ràpidament a l’inici de segon quart. Amb només 3 minuts havia igualat de nou el partit (27-27), obligant a Berni a desfer les rotacions que havia realitzat.

 

Va ser Diego Gallardo que va aparèixer en aquest moment per tornar a posar a l’equip per davant al marcador. Dos triples seus van tornar a donar aire, que es posava quatre punts per davant, però que ràpidament van tornar a ser retallats de nou pel conjunt local. Els darrers minuts abans del descans van ser d’intercanvi de cistelles, arribant-se a la mitja part amb un igualat 46-47.

 

Berni durant els minuts de descans va demanar insistentment als seus jugadors que havien de millorar la defensa. Defensar més i millor era la clau del partit. Els jugadors van millorar en aquest aspecte, però el que no estava previst en el guió era que Ferran Torres i Miquel Salvó cometessin ambdós la quarta falta, obligant a Berni fer ajustos no previstos.

 

A part l’atac tarragoní havia deixat de funcionar igual que els primers vint minuts. Cada minut que passava, Valladolid es veia més gran i amb més opcions d’endur-se el partit. Eren els moments més delicats dels homes de Berni, que es van agreujar quan a vint segons pel final del tercer quart, els arbitres van assenyalar una falta i una tècnica a Orion, que van posar a Valladolid quatre punts per davant al final del tercer quart, 65-61.

 

L’equip havia d’afrontar els últims deu minuts amb Ferran Torres, Miquel Salvó i Orion amb quatre faltes i amb David Fernández que amb febre no va poder tornar a la pista. Els primers minuts del quart els dubtes van aparèixer als dos equips. Cap dels dos es feia amb el ritme del partit. Per això Berni se la va jugar a falta de set minuts pel final i empat a 67, posant en pista als tres jugadors que tenien quatre faltes.

 

La aposta no va funcionar de forma immediata. Inclòs en algun moment semblava que els locals podien trencar el partit, però Ferran Torres amb un darrers minuts espectaculars, Jamal Wilson i la gran tasca defensiva de l’equip durant els darrers minuts, van permetre que la victòria, amb molt patiment, caigués del costat tarragoní. Al final el 78-82.


Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.