DAVID FERNÁNDEZ, RENOVAT

LEB Plata Sense comentaris a DAVID FERNÁNDEZ, RENOVAT 94

El capità David Fernández és el primer jugador en renovar la seva vinculació amb el Club Bàsquet Tarragona. El capità del CBT seguirà dirigint l’equip a la pista un any més, en el que serà la seva desena temporada al primer equip i l’onzena al club.

Fernández valora molt positivament la seva renovació amb el conjunt blau. “Estic molt content de poder estar una temporada més defensant el CBT i espero que puguem comptar amb molts dels companys de la temporada passada, ja que vam obtenir uns resultats molt bons”, explica el capità. Tot i això, Fernández creu que serà “complicat fer un paper tant destacat com el de l’any anterior, la plantilla encara no està definida pel que és aviat per definir objectius. Hem de seguir treballant com sempre i intentar que els joves entrin en la dinàmica del primer equip per a que facin el salt a la categoria”, finalitza el 7 del CBT.

El club s’assegura una peça clau de l’anterior campanya i un dels millors bases de la lliga.

Foto: Joan Carles Borrachero

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.