DAVID FERNÁNDEZ TAMBÉ CONFIRMA LA SEVA RENOVACIÓ

LEB Plata Sense comentaris a DAVID FERNÁNDEZ TAMBÉ CONFIRMA LA SEVA RENOVACIÓ 123

El primer base de l’any passat arriba a un acord de renovació per a una temporada més.

David Fernández i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord per renovar el contracte del base cebetista una temporada més. David Fernández és un dels pilars fonamentals del CBT, l’any passat va ser un dels jugadors més destacats, va signar una mitjana de més de 27 minuts per partit i 6,3 pp, a més de repartir 3,4 assistències. En aquest apartat va ser un dels jugadors més importants de la categoria. Aquesta serà la setena temporada consecutiva de David Fernández, que enguany repetirà com a capità de l’equip. Aquesta renovació se suma a la de Fernando Boada i Dani Martínez, i per tant el CBT repetirà per a la propera temporada la parella de bases que va portar a l’equip a la permanència. Recordem que la intenció de Berni Álvarez, és la de renovar al màxim nombre possible de jugadors que tan bons resultats van aconseguir l’any passat.

Per Berni Álvarez la renovació de David Fernández era una de les claus d’aquest estiu, ha destacat que “David és un pilar bàsic de l’equip, ja té experiència en les 3 categories (or, plata i EBA) però l’any passat va ser el primer que es va sentir primer base de LEB”. Malgrat la seva joventut, David és dels veterans de la plantilla i el tècnic del CBT també recorda que és un jugador” bàsic en la pista i en el vestuari”. La confiança que té Berni en David queda clara “En els entrenaments sóc dur amb ell, li valoro i sé que aquest any ho pot fer millor que l’anterior”

David Fernández també ha volgut parlar sobre la seva renovació, diu “que és una cosa que des del final de la temporada passada s’anava veient clar” ja que “Berni va parlar amb nosaltres, ens va dir que volia comptar amb tots para aquest any” i encara que reconeix que sembla que és difícil, també és cert que “la gent de prop de Tarragona com Dani, Fernando o ell mateix van a seguir”. En el plànol personal, David creu que aquest any “ha de seguir madurant, en aquesta categoria hi ha jugadors de molt nivell, alguns han estat en Or o en ACB”. El base té molt clar com serà el seu paper en la pista “comencem a ser dels veterans de l’equip, i haurem d’aportar coneixements als més joves”. David també ha opinat sobre el nivell de la categoria, creu que “hi ha hagut un salt de qualitat respecte a l’any passat. Granada o Valladolid són clubs que volen tornar a estar a dalt, juntament amb Alacant que és una plantilla molt reforçada. Solament fa falta veure les incorporacions que estan fent”. Per tot això el base de la pedrera blava no vol fer pronòstics precipitats, “l’objectiu és estar on ens mereixem, amb el treball del dia a dia, que amb Berni segur serà molt dur, els resultats arribaran, queda molt lluny qualsevol altre tipus d’objectius a hores d’ara, perquè no sabem ni la plantilla que tindrem”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.