DAVID GARCÍA NOU ENTRENADOR DEL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT

Base, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a DAVID GARCÍA NOU ENTRENADOR DEL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT 184

David García torna a fer-se càrrec del primer equip femení del club.

David García Olivé va néixer a Tarragona el 17 de juliol de 1976, aquesta serà la seva dinovena temporada al club. El David sempre s’ha caracteritzat per ser un entrenador d’equips femenins, de fet va ser el coordinador d’equips femenins durant 7 anys. Enguany compagina la seva feina habitual amb les tasques d’entrenador al CBT. Durant el seu periple a les banquetes d’equips femenins del club va aconseguir assolir la categoria de Copa Catalunya com entrenador del sènior femení la temporada 2009-10 o també, arribar a la Final a Quatre de Cadet Femení Preferent la temporada 2015- 16. “Treballarem per consolidar el treball fet de base que ha permés arribar fins aquí”, afirma David García.

Aquesta última temporada s’ ha encarregat de dirigir el Junior Femení A que competia a Interterritorial dins de l’acord entre AB Salle Tarragona i CB Tarragona.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.