DAVID LORAS AMB LA SELECCIÓ CATALANA

Base Sense comentaris a DAVID LORAS AMB LA SELECCIÓ CATALANA 317

El jugador del CBT ha estat convocat per la selecció catalana cadet

La selecció catalana cadet ha donat a conèixer els noms dels jugadors preseleccionats per aquest estiu, entre els jugadors escollits es troba David Loras, jugador del cadet de primer any del Club Bàsquet Tarragona. La convocatòria amb la selecció catalana és un reconeixement per la feina d’un jugador que ha estat liderant el seu equipo durant tota la temporada, fins assolir la segona posició final a la seva lliga. A més, David Loras també ha jugat  amb la selecció de Tarragona, en els torneigs que organitza la federació catalana, allí va ser on els encarregats de confeccionar les seleccions formatives del bàsquet català van veure el potencial i la qualitat de David Loras.

El mateix jugador reconeix que “hem sento molt orgullós la veritat, des de la primera vegada que vaig sentir parlar de la selecció catalana, tenia moltes ganes d’anar-hi”. Al Club Bàsquet Tarragona, David Loras ha jugat ja molts partits amb el cadet preferent, on juga habitualment amb jugadors amb un any més que ell. El jugador creu que aquest fet li ajudarà molt en la seva experiència amb la selecció catalana, “al cadet preferent juguem contra equips que tenen molt més físic que nosaltres, aquest fet m’ajudarà molt amb la selecció”. En aquest sentit, David Loras té molt clar tot el que pot aportar a la selecció catalana “altura, qualitat, llançament i moltes ganes”

El jugador blau assegura que “el meu entrenador i els meus companys tenen molt de mèrit en que jo vagi a la selecció, ells m’han ajudat, tant al cadet de primer any com al preferent”. A més, David Loras destaca a un entrenador del club com el millor entrenador que ha tingut, “Eugeni Tolosana és el millor entrenador que he tingut, treu el millor de mi al camp, i la seva actitud és molt bona” Tot i que David és encara molt jove com per a parlar del futur, el jugador ja es mostra ambiciós de cara a la seva carrera “vull arribar el més lluny possible”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.