DAVID LORAS I TOMAS KOHAN DEBUTEN AMB L’IBERSOL CBT

Base Sense comentaris a DAVID LORAS I TOMAS KOHAN DEBUTEN AMB L’IBERSOL CBT 207

Els jugadors del júnior masculí A David Loras i Tomás Kohan van debutar el passat dissabte a la Lliga EBA amb el primer equip del Club Bàsquet Tarragona, en la visita dels blaus a la pista del CB Igualada. Guillem Fàbregas, també del JMA, segueix comptant amb la confiança de l’entrenador de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez, i també va tenir els seus minuts a Igualada.

David Loras va estar tres minuts i mig en pista, intentant un tir de dos i capturant un rebot ofensiu. La seva valoració al final del partit va ser de -3, però cal tenir en compte el seu emparellament amb rivals molt més grans físicament que Loras.

Tomás Kohan també va tenir els seus primers minuts amb l’Ibersol CBT. En poc més de set minuts, Kohan va anotar 3 punts, l’únic triple dels blaus en un únic intent, va capturar un rebot i va repartir una assistència. Totes aquestes xifres per quallar una bona actuació amb 6 punts de valoració final.

Per altra banda, qui millor representa la confiança de Berni Álvarez amb el júnior és Guillem Fàbregas. El del planter blau ha participat en els set partits que ha disputat fins al moment l’Ibersol CBT en Lliga EBA. Fàbregas està jugant una mitjana de 10 minuts i mig, anotant 3,4 punts, aconseguint gairebé una assistència per partit i amb una valoració mitjana de 2,9. Amb la seva participació amb el primer equip, Fàbregas ha aportat un total de 24 punts, amb sis triples inclosos.

Fàbregas, Loras i Kohan són actualment el clar exemple que el treball constant amb el seu equip té la recompensa de debutar amb el primer equip en Lliga EBA, lliga d’àmbit estatal sota l’empara de la Federació Espanyola de Bàsquet.

 

D’esquerra a dreta: Guillem Fàbregas, Tomás Kohan, David Loras

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.