DAVID NDIAYE, NOU PIVOT DE L’IBERSOL CBT

LEB Plata Sense comentaris a DAVID NDIAYE, NOU PIVOT DE L’IBERSOL CBT 175

David Ndiaye es converteix en el tercer reforç de l’Ibersol CBT. El pivot, nascut a Dakar (Senegal), de 23 anys i 213 cm, ha desenvolupat la seva carrera esportiva als Estats Units, país on es va traslladar amb només 14 anys. Als Estats Units ha jugat per les universitats d’Illinois i la Southern Utah University de la NCAA, equip des d’on arriba al Club Bàsquet Tarragona.

El jugador aterra a Tarragona amb grans expectatives i amb la intenció “d’ajudar l’equip amb l’experiència que he anat adquirint després de jugar a la lliga universitària americana. Tinc moltes ganes de començar i de conèixer el cos tècnic i els meus nous companys”, afirma el nou pivot de l’Ibersol CBT.

La seva alçada i cos atlètic aportaran a l’equip “força i capacitat rebotejadora. Em sento més còmode defensant, perquè penso que una bona defensa guanya partits. Tot i això, aquest estiu he treballat dur en el meu joc ofensiu per aportar-lo en benefici de l’equip i poder mostrar del què sóc capaç”. Pel que fa als objectius de la temporada, Ndiaye creu que s’ha de lluitar per estar a la part superior. “He anat seguint els fitxatges i renovacions i m’agrada molt l’equip que s’està construïnt”, finalitza el jugador blau.

El fitxatge de David Ndiaye se suma als de Kevin Coronel i Adrià Duch, i a les renovacions de Jaume Zanca i Dani Tugores.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.