DE MENYS A MÉS

Base Sense comentaris a DE MENYS A MÉS 63

CBT English Tarragona 63 – 47 CB Granollers

Gran primer partit dels petits del Serrallo en la fase pel títol. Els blaus començaven contra un gran equip com el Granollers que, a més, venia amb molt bona dinàmica després de la fase de grups.

En els primers compassos del partit hi va haver molts nervis per part d’ambdós conjunts i poc treball en equip per part dels del Serrallo, que només jugaven a botar i xocar contra els rivals. Tot i així aconseguien defensar amb solvència als de Granollers.
No va ser fins al tercer període, dels 8 que es juga a passarela, que els locals no van aconseguir obrir escletxa i marxar per 8 punts, diferència que es va aconseguir mantenir durant quasi tot el partit.
A partir de la mitja part els locals van començar a compartir la pilota i millorar el seu nivell de joc i vàries jugades de bones passades van obrir l’escletxa final de 16 punts.

Un pas més que aconsegueixen els preinfantils, que la setmana que ve jugaran contra l’únic equip invicte de la categoría, el Torrot Maresme.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.