FASE FINAL A CARA O CREU

LEB Plata Sense comentaris a FASE FINAL A CARA O CREU 262

Fase Final Lliga EBA C. L ‘equip de Berni Álvarez es juga les seves opcions de seguir en la lluita pel playoff d’ascens a LEB Plata aquest dissabte al Nou Pavelló Centre de L’ Hospitalet. Victor Vinós serà baixa quasi segura després d’una lesió que no l’ha permés entrenar en els darrer 15 dies.  “És una gran oportunitat per nosaltres haver arribat fins aquí, ho encarem amb la màxima il.lusió i ganes per competir i arribar el més lluny possible” comenta Berni Álvarez.

Pel que fa al rival, CB L’ Hospitalet: “Probablement són el millor equip de tot el grup C. Haurem d’estar molts atents a Latham, Epi o Real en les línies exteriors i mirar de jugar les nostres cartes amb el joc interior i la circulació de pilota. Haurem de fer un partit molt complet en línies generals” explica sobre l’ Hospitalet.

El CB L’ Hospitalet – Ibersol CBT  correspon a la Fase Final de Lliga EBA grup C  i es jugarà, al Nou Pavelló Centre, dissabte dia 23 a les 18.10 i es podrà seguir en directe per La Xarxa.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.