DARRER PARTIT DE LLIGA REGULAR

LEB Plata Sense comentaris a DARRER PARTIT DE LLIGA REGULAR 238

Jornada 22 de la Lliga EBA grup C-1. En aquest cas l’equip de Berni Álvarez es desplaça fins a Saragossa per jugar davant l’ Embou el Olivar. La victòria davant el CB Salou reforça la moral dels jugadors de Berni que partiran amb la baixa quasi segura de Tugores i el dubte d’ Orion Outerbridge per unes molèsties.  “Últim partit de la lliga regular, volem guanyar i fer la nostra feina. Hem de seguir en aquesta bona línia de sacrifici i intesitat per poder competir el partit” comenta Berni Álvarez.`

Pel que fa al rival, Embou el Olivar: “Serà una incògnita fins el final l’equip que ens trobarem, ja que els seus jugadors juniors tenen un compromís a Varese, tot i això nosaltres haurem de fer molt bé” explica sobre l’ Embou el Olivar.

L’ Embou el Olivar – Ibersol CBT  correspon a la jornada 22 de la Lliga EBA C-1  i es jugarà, al Polideportivo Estadio Miralbueno El Olivar, dissabte dia 2 a les 19 hores.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.