DERBI AL SERRALLO DAVANT EL CB VALLS

LEB Plata Sense comentaris a DERBI AL SERRALLO DAVANT EL CB VALLS 56

Setzena jornada de la Lliga EBA grup C-1. en aquest cas l’equip de Berni Álvarez rep al Serrallo al CB Valls en un derbi que promet ser de gran categoria. A expenses del que passi amb els tests d’antígens, l’equip podrà comptar amb la plantilla al complet. “Aquests partits sempre són molts especials. Volem guanyar a casa, és un derbi i un gran rival, a més venim d’una gran dinàmica d’entrenaments i de resultats. Haurem de controlar les emocions i controlar el ritme del partit des de l’inici” comenta Berni Álvarez.

Pel que fa al rival, el CB Valls: “Malgrat les baixes, aquest partit serà molt complicat. Haurem d’estar molt pendents de la seva línia exterior, ja que tenen jugadors de molta categoria com Martínez o Besora. Haurem de posar els 5 sentits en tots els jugadors si volem emportar-nos el derbi” explica sobre el CB Valls.

L’ Ibersol CBT- Òptiques Teixidó CB Valls correspon a la setzena jornada de la Lliga EBA C-1  i es jugarà al Pavelló del Serrallo a les 19 hores, dissabte dia 12. El partit es podrà seguir en directe per TAC 12 a partir de les 18.55

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.