DERROTA A DOS SEGONS PEL FINAL

Base Sense comentaris a DERROTA A DOS SEGONS PEL FINAL 40

CE Sant Nicolau 78 – 77 JMA

El JMA va perdre de la manera més injusta, amb un triple a falta de dos segons per acabar el partit. Una derrota però, que no embruta el bon partit que van fer els nostres júniors ni la gran temporada que estan realitzant a Preferent.

El partit va tenir dues cares. La primera, local. El CE Sant Nicolau va voler demostrar que sortia decidit a pel partit i va oferir una sèrie de recursos de molt mèrit i un altíssim nivel com a equip. La segona va ser la del CBT. Els blaus no van abaixar els braços i van saber reaccionar a temps per ficar-se de ple dins del partit.

Però faltava el desenllaç, que va ser a cara o creu i amb intercanvi de de triples. Primer un del CBT, que semblava que seria el que donaria la victòria als de Tarragona. Però el Sant Nicolau va respondre de la mateixa manera quan faltaven només dos segons per acabar i es va emportar el partit per un punt de diferència (78 – 77).

El JMA finalitza com a sisè de Catalunya i ha demostrat que no s’ha rendit mai en cap partit, que ha competit i que, en definitiva, ha realitzat una gran temporada.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.