DERROTA A LA PISTA DEL BARÇA

Base Sense comentaris a DERROTA A LA PISTA DEL BARÇA 70

Masses baixes per a un CBT que no va tenir en cap moment opcions d’entrar al partit, davant un Barça B que es va sobreposar per intensitat i efectivitat en els seus llençaments.

Ja des del primer quart la balança es va decantar favorablement per les blaugranes, amb un parcial de 16 a 6. Les nostres cometien errades en els llençaments i les locals aprofitaven les segones opcions per anotar.

En el segon quart, l’equip va fer una bona sortida en els primers 3 minuts, però les de Sant Feliu es van créixer de nou i, un parcial de 14 a 2, deixava el partit gairebé sentenciat abans del descans. (39-17 mitja part).

A la segona part, el sènior femení va donar la cara. Les locals es van trobar amb menys encert i anotant amb molta més dificultat,  però la diferencia en el marcador era massa gran.

A l’últim quart, les blaves van aconsegueir un 2 – 10 que servia per escurçar mínimament les distàncies i fent que el període acabés sent blau, però tot i això, els errors acabaven condemnant l’equip portant-lo a encaixar la primera derrota de la temporada. (71-45).

Barça CBS B 71 (16+23+17+15)
Gispert 5, Miró 7, Rius 15, Ballesta 9, Niang 13 –ci- Sanchez , Guerrero 2, Fatou 5, Alvarez 10, Brun 5
CB Tarragona 45 (6+11+11+17)
Anna 8, Marta 5, Núria M 10, Laia , Berta 4 –ci- Teresa 8, Marina 2, Nuria S 2, Nerea , Maria 2, Irene 4

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.