DERROTA AJUSTADA DEL JM1B CONTRA TERESIANES

Base Sense comentaris a DERROTA AJUSTADA DEL JM1B CONTRA TERESIANES 111

Partit a primera hora del matí de Diumenge al Serrallo, per enfrontar el JM1B al Bàsquet Teresianes, equip de la part alta de la taula classificatòria i que ja ens havia guanyat a l’anada a casa seva per un resultat ajustat.

El primer quart va ser una demostració de que quan estem concentrats, defensem com un equip  i tenim les idees clares, som superiors a equips millor classificats que nosaltres. Tots els jugadors en pista aporten i es nota en els resultat. El quart acaba 20 a 11, fent una gran feina col·lectiva.

Al segon quart, les coses es torcen i les idees semblen no estar tant clares. Només aconseguim anotar 2 punts en els primers 5 minuts i Teresianes es situa a un punt per sota. A la segona meitat del quart, buscar als nostres homes grans ens manté al partit, només dos triples pràcticament consecutius aconsegueixen que els visitants marxin al descans amb avantatge. Hi arribem amb un 34 a 36 a l’electrònic.

Al tercer quart, podem veure avantatges poc significatius tant pels locals com pels visitants, però es Teresianes els que al final aconsegueixen una renda de 5 punts. Per acabar el quart 49 a 54. La nostra intensitat defensiva no és màxima i deixem algunes segones opcions, en atac sortim bé de la zona-press que ens fan i amb una mica més d’encert hagués deixat encara més ajustat el marcador.

A l’últim quart, ràpidament igualem el marcador a 55. Un bon inici de Marc Llorca i Víctor Ramírez  amb sis punts cadascun ens dona fins a 6 punts d’avantatge, a falta de 5 minuts pel final. A partir d’aquí, deixem de veure les coses clares en atac, que combinat amb una defensa al límit dels visitants i un càstig en forma de faltes per la nostra defensa fan que Teresianes torni al partit. A falta de 2 minuts, estem empatats a 65 i Sergio Rodríguez ens posa 2 punts amunt a menys d’un minut. Al final però 4 tirs lliures i una cistella dels visitants i una mala decisió tècnica al no demanar un temps mort que ens quedava abans, donen la victòria a Teresianes per 67 a 70.

Marxem amb la sensació de poder-ho fer millor tots, però no ens han sortit. Tot i així seguirem lluitant per trobar la nostra millor versió i ja se’ns acaben les oportunitats!! Ànims JM1B!!!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.