DERROTA AJUSTADA DEL JM2B

Base Sense comentaris a DERROTA AJUSTADA DEL JM2B 34

El JM2B va caure a domicili al camp d’un rival directe en l’última jornada de la primera fase de la competició.

Un bon inici de partit del conjunt visitant el va permetre agafar un petit avantatge només començar el partit que va ser parat ràpidament per l’entrenador del CB Alcanar (1-8 minut 2) però, el joc del bon inici es va perdre per males decisions preses pels nostres i per la zona que va plantejar el conjunt local després del temps mort i que ja no va deixar en tot el partit. Tot i amb això, el partit va transcórrer amb diferències de +/-5 punts fins a la mitja part en la que l’Alcanar va arribar amb la màxima diferència a l’electrònic  (35-29).

A la represa els locals van obrir una escletxa al marcador amb un contratac i un 2+1 a principis del 3r quart que van ser frenats per un temps mort de l’entrenador blau i que va ser contestat per un parcial de 0-8 que ens va fer entrar dins del partit una altre vegada i seguir la tònica de la primera meitat fins al final del partit que els triples a final de possessió locals, les errades en tirs clars i des de la línea del 4’60 van condemnar als nostres i acabar del partit perdent 75-69, s’ha de seguir treballant.

Crònica: Rubén Gómez

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.