DERROTA CONTUNDENT DE L’IFA A GRAMENET

Base Sense comentaris a DERROTA CONTUNDENT DE L’IFA A GRAMENET 50

Gramenet B.C. 79 – 29 IFA

El partit va començar amb un període de molt de ritme per part dels dos equips. L’encert tarragoní i la quantitat de tirs després de rebot ofensiu de les locals provocava un tempteig prou alt en els primers 5 minuts de joc (13 – 11).

A partir d’aquí, les nostres jugadores van veure com el seu encert minvava, mentre que els problemes en el rebot i el balanç, que semblaven solucionats fins a aquesta jornada, van tornar a aparèixer.

El Gramenet, que comptava amb jugadores molt intenses, demostrava que era l’únic equip a la pista que volia jugar, a base de rebots ofensius i bones transicions. Van anar augmentant la distància amb les cebetistes que, a diferència de la resta de partits, van abaixar els braços.

Partit molt dur per les blaves, que no tenen temps per lamentar-se i han de tornar al treball tan bo que estaven realitzant fins ara, pensant en les errades individuals i col·lectives per intentar eliminar-les.

Dissabte a les 11h davant un dur Viladecans esperem tornar a disfrutar de la millor versió de les infantils.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.