DERROTA DEL PMB EN UN PARTIT MOLT IGUALAT

Base Sense comentaris a DERROTA DEL PMB EN UN PARTIT MOLT IGUALAT 72

PMB vs Carmelites CBT Vermell (51-43)

Aquest dissabte 21/2/2015 jugaven a Camp Clar dos equips del centre de la ciutat.

El primer període vam sortir dormits, sense ritme i cometen errors no forçats (trepitjar línies, faltes innecessàries…), això es va veure reflectit en el marcador, 2-9 a favor de Carmelites.

El segon període ja va ser més mogut i vam cometre menys errades, podent així competir el període. 8-15 a favor de Carmelites.

El tercer període, després d’una gran defensa dels nostres ens vam acostar al marcador, i vam aconseguir que l’equip rival no fiques més de 2 punts. 15-17 a favor de Carmelites.

El quart període vam mantenir la nostra defensa , gràcies a la qual, vam poder capgirar el marcador. 25-21 a favor dels nostres

El cinquè període ja van començar a faltar cames, i la defensa no era la del tercer i quart període, sumat a unes males decisions en atac, va fer que el marcador no es diferenciés.  27-29 a favor dels nostres.

El sisè període va ser força fluix, i ens van aconseguir igualar el partit. 34-34

El setè període va ser desastrós en defensa, i Carmelites va aconseguir un avantatge que per a nosaltres era molt difícil d’igualar. Gràcies als 12 punts d’ells d’aquest període i els  4 nostres, el marcador va acabar amb un 46-38 a favor de Carmelites.

Un vuitè període poc intens per part dels dos equips va acabar amb una anotació de 5 punts per part de cada equip, emportant-se la victòria l’equip de Carmelites ( 51-43).

Cal recordar que els partits duren 40 minuts, i no 39 o menys, ja que per un període les coses poden anar molt malament, i és el problema que tenim com a equip, que sempre hi ha 5-10 minuts que ens decideixen el partit, i per desgràcia no a favor, sinó en contra. Hem d’intentar mantenir la concentració i la intensitat durant 40 minuts, i així, a la llarga, en acostarem al que tant volen els nostres nois, una victòria! Amb el treball d’aquesta setmana segur que farem un petit pas endavant per a millorar i aprendre cada cop més sobre aquest esport, les ganes no ens falten!

Crònica de Ricard Sevil, Entrenador PMB

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.