DERROTA EN UNA SETMANA ATÍPICA

Base Sense comentaris a DERROTA EN UNA SETMANA ATÍPICA 47

EL JM1B PERD CONTRA CONSTANTI EN UNA SETMANA ATÍPICA (66-69)

Dissabte pel matí els del JM1B rebíem al Constantí al Serrallo, després d’una setmana atípica, per que 8 dels nostres van estar fora de viatge amb l’Institut i només van poder entrenar Divendres. També influïts per varies baixes: Vico, Borrell, Pujol i Ibort, no ens van poder ajudar. Tot i així, coneixent-nos capaços de competir contra qualsevol equip si fem les coses bé.

El primer quart, comença amb un intercanvi de cops, amb un Constantí molt encertat des de la línia de 3 punts, amb 3 triples de 3 intents. Per acabar amb empat a 18 punts.

Al segon quart, seguim amb el mateix ritme, sense que cap dels dos equips aconsegueixi grans diferències. Els nostres jugadors exteriors fan una gran feina i podem recuperar pilotes per acabar senzill. Constantí aconsegueix marxar amb 1 punt d’avantatge al descans, 32 a 33.

El tercer quart, és nostre de principi a final i només concedint algunes segones opcions al rival no ens permeten marxar en el marcador. Acabem el quart 52 a 48, amb 4 punts d’avantatge.

Al darrer quart, sortim molt endollats i tot i no aconseguir una diferència important, seguim per davant fins a 2 minuts pel final. Amb un 65 a 64 al marcador, intentem canviar el ritme, com ja havíem fet en algun altre moment del partit situant-nos en defensa zonal, però la jugada no ens surt bé i Constantí es posa per davant amb un triple, 65-67. En aquests darrers 2 minuts, ells només poden anotar de tirs lliures però nosaltres tampoc estem encertats. Sacant del nostre camp, amb 3 avall i restant 5 segons, tenim encara opcions d’empat, demanem temps mort i buscarem la nostra darrera opció des dels 6,25, però no ens surt bé i Constantí recupera la pilota. Acabem amb un resultat final de 66 a 69.

Vull reconèixer la gran feina dels 9 jugadors que varen participar a l’encontre, tot i les adversitats seguim sent un EQUIP i la nostra actitud a la pista així ho demostra. Ànims nois, ànims JM1B!!!

Anotació: Gibert 9/ Llorca 11/ Ávila 2/ Rodríguez 16/ López 2/ Piñol 2/ Juan 5/ Ramírez 9/ Hidalgo 10

TL: 5/13

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.