DERROTA MÍNIMA A GUADALAJARA

LEB Plata Sense comentaris a DERROTA MÍNIMA A GUADALAJARA 340

CEBA GUADALAJARA 59 – CB TARRAGONA 57

Mal inici del CBT a Guadalajara. Més de cuatre minuts van tardar el homes de Berni en fer la primer cistella. Circumstància que va aprofitar perfectament l’equip local per obrir la primera bretxa al electrònic. Amb 8-0 al marcador i 4 minuts jugats, Berni es va veure obligat a demanar el seu primer temps, per intentar redreçar la situació.

Però de poc va servir, Guadalajara amb un Edu Duran imponent 13 punts  en un quart, aconseguia mantenir la diferència fins al final del primer quart, al que va arribar amb 17-9 a favor dels locals.

Gran Treball defensiu.

Les coses van canviar a l’inici del segon quart, on l’equip va tirar de treball defensiu. Cada atac de l’equip local es convertia en un mal son. Berni va aconseguir que tot l’equip treballés intensament i Orupke rematava amb la seva intimidació i rebots, des de dins de la pintura.

Això  va servir per que el partit es tornés a igualar, 19-19 a falta de 4 minuts pel descans, mantenint-se igualat fins el descans al qual es va arribar amb 25-25.

Defensa Mixta.

A l’inici del tercer quart, Berni va provar de posar-se en defensa mitxa sobre Eduardo Duran. Ben Congiusta era l’encarregat de defendre’l individualment i la resta de jugadors defenien en caixa. 

La defensa inicialment va sorprendre al conjunt local, però poc a poc els homes de Javi Juarez li anaven agafant la mida a la defensa mitxa. Després d’un temps mort demanat per Berni, aquest va tornar a ordenar la defensa individual als seus jugadors.

Orukpe clau

A dos minuts per arribar al final de tercer quart. David Fernández va cometre la seva quarta falta personal. Berni es va veure obligat a asseure’l a la banqueta i donar entrada a Fernando Boada.

Tot semblava que es podia complicar, però l’equip i en especial la gran tasca feta per Orupke dins de la pintura permetien a l’equip entrar als darrers deu minuts amb el marcador igualat, 39-38.

I durant els primers minuts del darrer quart, el jugador Nigerià també s’imposava dins de la pintura. El jugadors el buscaven en cada atac i els locals tenien molts problemes per aturar els 2.13 del nigerià.

El partit pujava de tensió a mida que s’apropava el final. A dos minuts pel final Antonio Hester va cometre la cinquena falta personal. Amb 49-51 al electrònic aquest contratemps podia ser clau, però l’equip es va saber sobreposar. 

Prorroga i cara o creu

A falta de 5 segons i amb 55-53 al electrònic, Ben Congiusta va errar un triple que podia portar la victòria a Tarragona, però Orupke va agafar el rebot i va esmaixar la cistella, igualant el partit a 55 i portant-lo a la prorroga. 

Els 5 minuts extres van ser una cara o creu. Cap dels dos equips anotava. Es notava el cansament, i la moneda va caure de cara pels locals que van aconseguir finalment la victòria per un ajustat 59-57.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.