DERROTA PER LA MÍNIMA DAVANT EL PUIGCERVER

Base Sense comentaris a DERROTA PER LA MÍNIMA DAVANT EL PUIGCERVER 85

EL PMB CAU PER NOMÉS 1 PUNT CONTRA EL PUIGCERVER DE REUS (PMB 45-46 Puigcerver)

Aquest partit es presentava força intens, ja que ja ens hem enfrontat contra Puigcerver en 2 ocasions, el primer cop ens van tancar marcador i no ens van deixar passar dels 10 punts, i el segon enfrontament  vam plantar cara els 4 primers períodes, posteriorment al ser pocs efectius ens van passar per sobre i vam arribar a perdre de 32 punts en tant sols 4 períodes.

Doncs bé, ens presentàvem al partit amb 7 jugadors del PMB i 3 del PMA, ja que teníem forces baixes.

Els primers 4 períodes ens van passar per sobre, ja que vam estar molt tous en defensa i ens conformàvem amb això. Sabíem que podíem prémer més en defensa  però no ho vam fer fins que no ens ho vam creure. En atac vam errar molt, hi havien bones intensions, però l’equip rival va defensar força bé les ajudes, sumat a que no guanyàvem les esquenes el resultat va acabar  amb un 15-26 en contra nostra.

Els 4 últims períodes vam prémer molt més en defensa i això es va veure reflectit en l’atac. Per fi ens vam notar a gust a pista i a la banqueta, animant com un gran equip, això  va provocar que ens acostéssim al marcador, TOT SUMA. Al sèptim període va acabar amb tant sols 2 punts per l’equip rival i 9 per els nostres,  vam acabar a 1 punt de diferència gràcies a aquest període 39-40 a favor de Puigcerver.

En l’últim període els rivals van ficar un parell de cistelles amb certa dosis de fortuna, ja que estàvem fent una gran defensa i van ser tirs molt complexes i/o afortunats per als rivals. Es van allunyar a tres punts, finalment desprès d’intentar-ho durant tot el partit vam ficar un triple (Gerard Roset) i vam empatar el partit a falta de 2 minuts per el final. Ens van ficar una cistella a falta d’un minut i posteriorment vam anar a la línia de tirs lliures, on vam ficar un sol tir lliure, però vam agafar el rebot (2 cops seguits) i dos faltes no pitades força clares no ens van permetre anar als tirs lliures de nou. Quedaven 24 segons pilota pel contrari, una bona defensa va fer que perdessin la pilota i obtinguéssim nosaltres la possessió a falta de 10 segons, vam atacar cistella quasi bé perdem la pilota a falta de 3 segons i al últim segon aconseguim llençar, falta força clara del equip rival no pitada, que ens hagués pogut tornar a portar a la línia de tirs lliures. Finalment vam perdre d’un punt 45-46.

Tot i les tres últimes accions en que l’àrbitre es va borrar, he de dir que hem va agradar molt durant la resta del partit, arbitratge molt seriós.

Hem quedo amb els últims 4 períodes i la gran defensa que vam fer, com sempre dic els partits duran 40 minuts i no menys, així que l’objectiu és que estiguem actius i concentrats els 40 minuts i no menys, perquè és el que ens sol penalitzar més en tots els partits, i és el que ens fa llençar tot el treball realitzat anteriorment.

Coses positives: gran actitud a la pista i a la banqueta  els últims 4 períodes, bones intencions de circulació de pilota, bon atacs en l’1c1 en carrera i en estàtic, molt bé en el rebot ofensiu.

Coses negatives i a millorar: circulació de pilota un pel lenta, ens costava decidir quan podíem atacar l’1c1, la defensa dels 4 primers períodes i els petits errors de concentració.

He de dir que he gaudit molt d’aquest partit tot i haver perdut, i els jugadors també!! Hem de seguir treballant, poc a poc anirem assolint objectius. Som-hi!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.