DERROTA PER LA MÍNIMA DEL IMB

Base Sense comentaris a DERROTA PER LA MÍNIMA DEL IMB 81

CB Tarragona B 57 – 58 Regina Carmeli

L’infantil B va estar a prop d’aconseguir la seva primera victòria a nivell B1 de Barcelona davant el Regina Carmeli de Rubí. Els nostres, davant un equip molt semblant al nostre, van treballar per competir els 40 minuts del partit on, fins ara, en les primeres tres jornades, no havíem sigut capaços de fer-ho.

El partit va estar marcat per petits avantatges de tots dos equips. Els nostres van fer una bona primera part, corrent ràpid al contraatac i trobant sempre al company lliure. Només les errades sols sota cistella van fer que no marxéssim als vestuaris amb un avantatge més ampli. Després del descans, el de Rubí van sortir més endollats i van capgirar un marcador que mai més es ficaria del nostre costat. La segona part va estar marcada per un ritme de partit dels visitants que no vam ser capaços d’arribar-hi físicament però no vam deixar de lluitar-ho fins l’últim segon.

Finalment, els nostres van disposar d’una última possessió a falta de 3 segons per finalitzar el partit però, no vam tindre la sort de fer cistella i aconseguir la primera victòria en aquesta segona fase.

Anotadors: Morán (4), Perpinyà, Rofas (14), Sanz (7), Ghalmi (8), Fresquet (4), Carmona (4), Gallego (8), Vidaller (8). Cap triple. 7/18 tirs lliures.

Podeu accedir a les millors fotos del partit fent click aquí

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.