DERROTA PREOCUPANT AL SERRALLO

LEB Plata Sense comentaris a DERROTA PREOCUPANT AL SERRALLO 670

IBERSOL CBT 55 – SEGUROS PLUS ULTRA ROSER 83

Després de la derrota en la jornada anterior, l’Ibersol CBT necessitava una victòria per trencar la dinàmica. Des de l’inici Berni va sorprendre el Serrallo, posant en pista a un cinc inicial inèdit, amb la presència de Joan Güixens.

Amb els canvis l’arrancada no va ser bona, un 0-6 inicial, van encendre les llums d’alerta. L’equip no aconseguir trobar el ritme al partit. Amb el canvi de director de joc amb l’entrada de Domínguez, l’equip continuava sense aconseguir prendre el control del partit.

Amb les rotacions, l’equip es va anar trobant més còmode i a un minut pel final del primer quart, un triple de Fernández posava l’empat a 17 al marcador, amb el que s’arribaria la final del primer quart.

A l’inici del segon quart, els homes de Berni, van obtenir una petita diferència 21-17, que ràpidament l’equip visitant es va encarregar d’eixugar. El partit anava a ratxes. El Roser amb una defensa agressiva, posava en problemes cadascun dels atacs del conjunt local.

A la mitja part es va arribar amb l’equip visitant per davant al marcador, 32-35.

A l’inici del tercer quart les coses no van millorar. El conjunt visitant seguia amb la seva defensa agressiva, i va deixar a l’Ibersol dos minuts sense anotar ni una cistella. Berni amb 32-42 al marcador, es va veure obligat a demanar temps mort per intentar revertir la situació. El temps mort no va tindre efecte, i l’equip visitant no només va mantenir la diferència, sinó que la va augmentar fins als catorze punts, 40-54,

Però aquí no es va acabar la galopada del CB Roser cap a la victòria al Serrallo. Al final del tercer quart la diferència ja era de 20 punts, 40-60, però durant el primers minuts del darrer quart, va pujar fins als 25. El Serallo estava mut i l’equip es va quedar sense poder de reacció.

El partit es va fer llarg. Segurament els pitjors moments viscuts al Serrallo a la lliga EBA. Al final un contundent 55 – 83 deixava a l’equip en una situació complicada.

 

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.