UN GRAN CBT, PERD AL SERRALLO CONTRA EL LÍDER.

LEB Plata Sense comentaris a UN GRAN CBT, PERD AL SERRALLO CONTRA EL LÍDER. 78

CB TARRAGONA 87 – AMICS BÀSQUET CASTELLÓ 95

Després de confirmar-se una dia abans la rescissió del contracte de Dominique Ferguson, Berni afrontava el partit amb només tres jugadors interiors, fet que podia condicionar molt el joc de l’equip i mes tenint davant la líder indiscutible de la competició. Malgrat tot l’inici del partit va ser fulminant pels jugadors del CBT, que gràcies a un percentatge excel·lent en el tir exterior, van aconseguir una diferencia en el marcador de 16 punts, 20-4. Els jugadors estaven on fire en uns primers minuts on el Castelló es veia desbordat tant pel joc interior com exterior dels jugadors tarragonins.

Davant la onada de joc dels blaus, el tècnic castellonenc es va veure obligat a reaccionar demanat el primer temps mort de partit. I el temps mort va servir per activar la potent maquinària del líder, que amb un parcial de 4-22 va aconseguir neutralitzar la diferencia aconseguida pels locals, arribant al final del primer quart amb un igualat 24-26 al marcador.

El primers deu minuts havien tingut dos cares, una dels tarragonins i una dels castellonencs, però amb una gran intensitat. I la mateixa dinàmica es va mantenir durant el segon quart. Era un partit trepidant, amb un ritme molt alt i on els dos equips jugàvem amb possessions molt curtes. Amb aquesta situació Castelló en va treure més profit aconseguint a l’equador del segon quart, la seva màxima diferència en el marcador fins el moment, 33-39. Berni va reaccionar en forma de temps mort, però després d’aquest dos triples consecutius del jugador Castellonenc Manu Rodríguez, trencaven una mica més el partit. A més a més la tensió va aparèixer damunt del parquet i dues decisions arbitral van propiciar que Castelló arribes a la mitja part del partit amb una avantatge considerable 40-55.

La clau estava en tallar la facilitat anotadora dels jugadors de castellonencs. I l’inici del tercer quart no podia ser millor, un parcial de 12-0 posava als homes de Berni un altre cop dins del partit. Però Castelló, amb homes amb experiència a la categoria, no va permetre que mai les diferències es retallessin de forma perillosa. Malgrat tot al final del tercer quart es va arribar amb un esperançador 66-73, gràcies sobretot a un gran esforç col·lectiu de tot el CBT durant el tercer quart.

Aquest esforç es va pagar durant els primer minuts del darrer quart, aconseguint Castelló una diferència que es preveia que podia ser definitiva, 68-81. Però el CBT no es va rendir i gràcies al gran treball defensiu i a l’esforç col·lectiu realitzat l’avantatge dels castellonencs es va anar retallant. Ofensivament en aquest moments Ben Congiusta va agafar bona part de la responsabilitat dels jugadors blaus. El CBT va aconseguir portar al partit a un ajustat 82-87, a tres minuts pel final del partit. Va ser llavors quan un triple llançat per Marc Giménez no va voler entrar. La pilota es va passejar per tota la cistella però no va entrar. I el partit es va acabar. Castelló va tornar a ampliar les diferències fins el 87-95 final.

 

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.