DESPLAÇAMENT COMPLICAT A QUART

EBA Sense comentaris a DESPLAÇAMENT COMPLICAT A QUART 86

A l’Ibersol CBT li resten dos desplaçaments abans de finalitzar la lliga regular. El primer serà aquest diumenge a la difícil pista del CB Quart, l’immediat perseguidor dels blaus a la classificació. Una victòria de l’equip de Berni Álvarez asseguraria a l’Ibersol CBT una de les dues places que donen accès a jugar el play off. D’aquí la importància del partit, dels que Berni assegura que són “els bonics per jugar, els que estàs preparant durant tota la temporada”.

L’equip arriba físicament bé, només amb les molèsties que arrosseguen Dani Fernández i Pape Mbaye. Els dos jugadors però, estaran a disposició del tècnic blau. L’Ibersol CBT és conscient que bona part de les seves opcions passen per Quart, pel que la il·lusió, el treball durant la setmana i les ganes són màxims.

Davant tindran “l’equip segurament més complet i compensat de la lliga”, segons Berni Álvarez. Amb jugadors amb experiència en categories LEB, els blaus hauran de controlar sobretot Pau Vila, Bataller, els germans Jiménez (amb el millor percentatge de tir de tres), Masllorens o Dos Santos. “Son un equip molt poderós. Nosaltres haurem d’estar bé defensivament en la línia de tres, estar pendents dels mals minuts que puguin tenir i intentar tenir el nostre domini del rebot habitual”, finalitza l’entrenador de l’Ibersol CBT.

El partit correspon a la jornada 24 de la Lliga EBA. Es disputarà el diumenge 7 a les 19h al Pavelló Municipal de Quart.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.