DESPLAÇAMENT COMPLICAT PEL SÈNIOR FEMENÍ

Base Sense comentaris a DESPLAÇAMENT COMPLICAT PEL SÈNIOR FEMENÍ 46

Amb la visita a la pista del Barça B, el sènior femení entra de ple en un tram de la temporada complicat. El primer equip femení del club té per davant un calendari difícil, en el que la millor notícia és que ja ha sumat la primera victòria del curs, en l’estrena de la lliga la setmana passada al Serrallo. Després, Castellbisbal i Prat, dos rivals molt forts i també ex primera, s’enfrontaran seguidament al SFA.

La segona jornada porta les blaves al Palau Juan Carlos Navarro per enfrontar-se al segon equip del Barça. L’entrenador del sènior, Héctor Marín, preveu un partit “dur i complicat. Han baixat de primera i, tot i ser un equip jove, no sabem exactament què ens podem trobar, pel poc temps de competició que portem. Esperem que encara estiguin en fase de construcció i fer el nostre joc per mirar de sumar la segona victòria”.

El tècnic blau no podrà comptar amb Marina Romeu, baixa per una lesió al peu.

El Barça B – CBT de la segona categoria femenina correspon a la segona jornada de lliga i es disputarà el dissabte 5 a partir de les 19:45h al Palau Juan Carlos Navarro.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.