DESPLAÇAMENT UN MES DESPRÉS

LEB Plata Sense comentaris a DESPLAÇAMENT UN MES DESPRÉS 67

L’Ibersol CBT buscarà allargar també lluny de Tarragona la bona dinàmica aconseguida amb les tres victòries consecutives al Serrallo. Dels sis partits que han disputat els blaus (amb un partit ajornat), els de Berni Álvarez n’han disputat tan sols dos a domicili, amb victòria tarragonina en ambdós casos. Un mes després del darrer enfrontament lluny del Serrallo, l’Ibersol CBT es desplaça a Barcelona per enfrontar-se al CB Roser.

“Estem en una bona dinàmica i això es nota a l’hora de treballar i en la motivació de l’equip. Però no ens podem relaxar perquè justament per aquesta bona dinàmica és quan l’equip pot tenir algun moment que baixa una mica la guàrdia i, sumat al repte que genera en el rival el voler-nos guanyar, els dóna una motivació extra que ens pot passar factura”, explica Berni Álvarez.

Pel que fa al rival, el CB Roser (penúltim amb un balanç de 2 – 5), Berni considera que no es trobaran amb un partit fàcil. “Ofensivament a casa són millors que a fora. Jugadors com Lliteras o Farfan tenen una gran capacitat per anotar i per crear bones situacions d’atac que ens poden fer mal. Ho haurem de contrarrestar amb el nostre joc interior i amb el control del rebot, facetes en les que hauriem de ser superiors tot i arribar una mica coixos en aquestes posicions”, finalitza l’entrenador de l’Ibersol CBT.

Ferran Torres i Joan Sorolla han patit processos gripals durant la setmana, que els han impedit entrenar amb normalitat amb la resta de companys. No obstant, no perilla la seva presència al partit.

El Camping Bianya Roser – Ibersol CBT es disputarà el diumenge 10 a les 13h al Centre Esportiu Municipal Mundet de Barcelona, i correspon a la jornada 8 del grup C-B de la Lliga EBA.

Foto: Joan Carles Borrachero

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.