DIEGO GALLARDO: “ELS DETALLS DECANTEN LES VICTÒRIES”

EBA Sense comentaris a DIEGO GALLARDO: “ELS DETALLS DECANTEN LES VICTÒRIES” 220

Es compleix el primer mes de competició i hem volgut parlar amb una de les novetats d’aquesta temporada. Diego Gallardo està signant un bon inici de lliga, amb més d’11 punts per partit s’ha convertit en el màxim anotador de l’equip, i una de les referències exteriors. No obstant això, el jugador cedit pel CBD Sevilla reconeix que encara és aviat i que el seu millor nivell està per arribar.

Quina valoració fas del primer mes de competició?
Solament han passat cinc jornades i estic fent-me a la lliga, coneixent el nivell físic i tècnic dels equip, m’adono de l’igualat que té la competició, per exemple, ara mateix estem vuit equips igualats a dues victòries i tres derrotes. És increïble

La igualtat és el que més t’ha sorprès de la categoria?
Sí, m’ha sorprès molt la igualtat que hi ha entre els equips, cada equip amb el qual ens enfrontem és molt semblat a l’anterior, tots els partits que hem jugat, excepte un, s’han resolt per diferències molt petites. Els detalls decanten les victòries

Arribes nou a un grup que porta competint junt diversos anys. Com ha estat la integració en l’equip?

La veritat és que m’he sentit molt integrat, he estat molt còmode des de la primera setmana. Estic molt a gust i no tinc cap problema amb ningú. És un bon grup per treballar.

També ha estat el primer any que has sortit de Sevilla. T’agrada Tarragona?
Sí, és una ciutat tranquil•la, és més petita que Sevilla però això m’agrada. A més, la gent s’està portant molt bé amb mi. Crec que és una bona ciutat per a viure.

Un dels motius pels quals vas escollir Tarragona per venir a jugar era que coneixies a Berni Álvarez. Com està sent treballar amb ell?

Sí, una de les coses per les quals vaig venir era Berni, i en aquest sentit haig de dir que és el que m’esperava, em sento acollit per ell i m’està ajudant molt amb la seva experiència i la seva forma d’entrenar. És un bon entrenador per créixer com a jugador

Segur que des de Sevilla estan pendents de l’evolució d’un jugador que l’any passat ja va estar en el primer equip de l’equip sevillà en ACB. Fins al moment el seu paper en la pista està complint amb les expectatives, i la seva responsabilitat en el camp cada dia és major, però el que és clar, és que la millor versió està per venir.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.