DIFÍCIL COMPROMÍS DE LA POBLA CBT PER TANCAR L’ANY

Base Sense comentaris a DIFÍCIL COMPROMÍS DE LA POBLA CBT PER TANCAR L’ANY 77

El sènior femení del Club Bàsquet Tarragona afronta dissabte un dels desplaçaments més complicats de la temporada, a la pista del Sant Andreu Natzaret. El rival de La Pobla CBT està empatat amb les blaves (nou victòries per tres derrotes), i ocupa la segona posició de la classificació, un lloc per sobre que les tarragonines.

La Pobla CBT viatjarà amb la confiança que li donen els sis partits consecutius que porta guanyant i la contundent victòria a casa contra Teresianes en la darrera jornada (82 – 43). Davant es trobarà a un rival que també ve d’imposar-se en el seu últim partit i que a més jugarà a casa, en una pista on juguen amb molta intensitat i on van a per totes des del primer minut.

L’equip entrenat per Héctor Marín tindrà la baixa de Belén i el hàndicap de no haver pogut entrenar amb normalitat al llarg de la setmana. El tècnic blau confesa que “haurem de fer un sobreesforç si volem guanyar el partit, serà dels més complicats. Elles són molt potents en el joc interior i nosaltres encara estem coixos en aquesta parcela amb la lesió de la Belén”.

El partit es disputarà el dissabte 15 a les 19:30 a la pista del Sant Andreu Natzaret. Aquest partit serà el darrer del 2018, abans de l’aturada nadalanca. La competició es reemprendrà el 12 de gener del 2019.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.