DIGNÍSSIMA DERROTA DE L’IFA A MANRESA

Base Sense comentaris a DIGNÍSSIMA DERROTA DE L’IFA A MANRESA 51

El resultat final (69-34) no plasma la igualtat que es va veure al partit en molts moments.

Les noies entrenades per l’Anna Pocino, l’Alicia Villegas i la Laura Tierno es van créixer davant  les adversitats i van fer un partit molt seriós a casa de les terceres classificades tot i que, el marcador no ho diu així, fent el que millor saben fer, jugar i disfrutar a la pista.

Dos mals quarts a la primera part van condemnar a les jugadores dirigides ahir pel David Garcia i el Ruben Gómez, ja que, dels 35 punts de diferència finals, 27 els van aconseguir entre el segon i el quart quart (13-2 i 17-1).

En la segona part les infantils van seguir lluitant i donant guerra a un tros d’equip com es el Joviat però, alguna decisió dubtosa arbitral i una defensa molt tancada del conjunt del Bages, cosa que no fa per un equip d’aquest nivell, no deixaven anotar amb facilitat a les blaves, que tot i així, van marxar del partit amb el cap ben alt havent guanyat tres quarts i empatat un altre dels vuit que es juguen a la categoria infantil.

Crònica de Ruben Gómez.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.