DISELAUTO RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB EL CBT

LEB Plata Sense comentaris a DISELAUTO RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB EL CBT 67

Diselauto Tarraco i el Club Bàsquet Tarragona han renovat l’acord de patrocini que uneix les dues entitats des de fa 4 temporades. D’aquesta manera, queda reflectit el compromís del club amb les empreses del territori i de Diselauto amb el bàsquet i el CBT.

El president del Club Bàsquet Tarragona, Jacint Rodríguez, ha destacat “l’entesa des del primer moment amb Diselauto Tarraco. Comptar de nou amb el seu suport és una gran notícia per al club”.

Per altra banda, el propietari de Diselauto Tarraco, Fèlix Nicolàs, ha assegurat sentir-se orgullós de poder ajudar el Club i ha animat els jugadors ha treballar dur per seguir obtenint bons resultats.

L’acte, celebrat a les instal·lacions de Diselauto Tarraco, ha comptat amb la presència del president del CBT, Jacint Rodríguez, el cap de vendes de Diselauto Tarraco, Francisco Garcia, i els jugadors del primer equip Dani Tugores i Pape Mbaye.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.