DISSABTE DE MESSERS

T Fem BQ Sense comentaris a DISSABTE DE MESSERS 292

Avui dissabte els dos equips Messers juguen partits claus. El Messer Femení buscarà una victòria a la pista del líder, l’Hospitalet, que confirmaria l’ascens a Copa Catalunya. De la seva banda, el Messer Masculí jugarà al Serrallo, a les 19:00, el primer partit del play out.

MESSER FEMENÍ:

Les d’Albert del Rey arriben a la darrera jornada de lliga amb l’ascens en joc. En cas de victòria el nostre sènior femení seria avui mateix de Copa. El repte però, no serà fàcil. I és que el Messer haurà de guanyar al líder de la categoria, l’Hospitalet.

Les nostres no estaran soles i és que una 50 de persones acompanyaran a l’equip en aquest partit clau i ompliran de blau les grades d’hospitalet.

En cas de derrota caldria esperar una derrota del Barça B, tercer classificat, per poder celebrar igualment l’ascens. Si les culés guanyessin encara ens quedaria una opció d’ascens i és que el fet que el Barça A militi a Copa impedeix que el seu segon equip pugui pujar si no ho fa també l’A.

En qualsevol cas, les nostres sortiran a per totes per aconseguir una victòria que dugui el CBT de tornada a COPA Catalunya.

MESSER MASCULÍ:

MESS_MASCEls de Jordi Ribes arriben al play out en un moment dolç després de guanyar la darrera jornada de

la lliga regular al tercer classificat en un gran partit dels nostres.

L’eliminatòria, al millor de tres partits, és tot una incògnita, i és que el rival, el Garriga, és un complet desconegut pel conjunt blau. De totes maneres, el gran joc mostrat pel Messer en el tram final de la temporada serà sens dubte la millor arma per lluitar contra un equip veterà.

El primer partit es juga avui dissabte, a les 19:00, a casa. La tornada es disputarà la propera setmana a domicili i en cas de necessitar un tercer partit aquest es jugaria de nou a Tarragona.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.