DOBLE VICTÒRIA DEL PMA AQUEST CAP DE SETMANA

Base Sense comentaris a DOBLE VICTÒRIA DEL PMA AQUEST CAP DE SETMANA 136
Lliga Infantil
CB Tarragona PRE80-CB SALOU 64
Dissabte passat el PMA afrontava el partit de tornada davant el CB Salou amb la màxima ambició després de la clara derrota que van sofrir en el partit d’anada (74-59).
El partit va començar igualat, amb un intercanvi de cistelles que situaven als nostres per davant en marcador. A partir del tercer període, el PMA va augmentar la seva intensitat, enllaçant bones accions defensives, permetent-se dominar el partit i aconseguir, a poc a poc, anar-se’n en el marcador. Es van veure, probablement, els millors minuts de la temporada en quan a joc, corrent amb ordre al contraatac i compartint la pilota, fet que provocaria un gran encert en el tir exterior, elevant l’avantatge fins als 38 punts en el minut 35′ (77-39). Però, el PMA va rebre una lliçó que el partit no finalitza fins al minut 40. I, és que, en l’últim període els nostres van deixar de treballar, rebent un contundent parcial de 7 a 25 en tan sols 5 minuts.
Anotadors: de León (3), Camps (10), Estebanell (5), Blázquez (30), Fàbregas (4), Madorran (2), Veciana (8), Torner (7), Moya (10), R. Puig (5). 4/6 tirs lliures.
Lliga Preinfantil
CB Morell 19 – 70 CB Tarragona PRE
Diumenge seria el torn per la competició preinfantil on els nostres guanyarien al CB Morell en un partit sense història. El PMA, molt superior físicament sota el cèrcol, dominaria el partit des del seu inici, anotant amb facilitat. La gran diferència entre tots dos equips provocaria certa relaxació defensiva, permetent als locals generar accions d’atac amb perill en situacions d’1c1.
Anotadors: de León (4), Camps (12), Estebanell (10), Blázquez (6), Madorran (3), Veciana (10), Torner (13), Moya (4), R. Puig (8). 1/3 tirs lliures.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.