DOBLE VICTÒRIA DEL PMA

Base Sense comentaris a DOBLE VICTÒRIA DEL PMA 110

Lliga Infantil:

AD Torreforta Negre 54 – 66 CB Tarragona PRE

El PMA va aconseguir vèncer al AD Torreforta en una nova oportunitat de millorar davant equips d’edat infantil. Els nostres van començar amb energia el partit, aconseguint ràpidament un avantatge en el marcador el qual es veuria reduït a només dos punts després d’un parcial en contra 13 – 0 en un tercer període on no es va aconseguir anotar. A partir d’aquí es va veure un partit molt igualat però alhora controlat per un PMA que aconseguia fer bones defenses, desafiant el desavantatge físic, enllaçant-les amb meritoris atacs treballats, que concloïen amb bons tirs des de la linea de 6,25. Destacar que l’anotació es va veure repartida per tots els jugadors participants.

Anotadors: De León (2), Estebanell (8), Blázquez (25), Fàbregas (10), Madorran (5), Veciana (2), Torner (2), Moya (3), Masdeu (3), Puig R. (6).

Lliga Pre infantil:

El diumenge seria el torn de la lliga pre-infantil, on el PMA derrotaria per 59 a 8 al Torredembarra BC. Els nostres solucionarien ràpidament un partit marcat per la notable diferència física entre tots dos equips i un ritme al qual els visitants no arribarien. Tot i així, els nostres seguirien treballant fins el xiulet final de partit. Aquest cop també aconseguirien anotar tots els jugadors disponibles.

Anotadors: De León (5), Camps (10), Estebanell (2), Fàbregas (5), Madorran (8), Veciana (8), Torner (12), Moya (2), Puig R. (7).

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.