DOLOROSA DERROTA DEL CBT AL SERRALLO

EBA Sense comentaris a DOLOROSA DERROTA DEL CBT AL SERRALLO 204

El CBT ha encaixat una dura derrota al Pavelló del Serrallo després de tenir el partit molt controlat durant els primers 20 minuts. Els de Berni han plantejat un partit seriós, però han mostrat dues cares, la del primer període i la del segon. Ávila ha sabut capgirar i imposar la seva llei a Tarragona. El resultat final, 61 – 71.

Bon inici de partit dels blaus, amb tres triples consecutius i una cistella d’Orion per posar-se nou per sobre (11-2) i forçar el primer temps mort del partit per part visitant. Sis minuts de joc ha necessitat Ávila per reaccionar i apropar-se al conjunt entrenat per Berni Álvarez. Un atac més agressiu i directe han portat el marcador al 13 – 10 a falta de dos minuts per finalitzar els primers deu. Però això no ha frenat el CBT que, molt concentrat, ha sabut portar de nou el partit al seu bàndol per acabar el quart deu punts per sobre (20 – 10).

Dani Martínez ha obert el segon període amb un tir de tres. La mentalitat defensiva de l’equip ha deixat sense idees a Óbila, portant-lo al límit dels seus atacs i esgotant fins i tot la possessió dels castellans. Era el moment de posar una marxa més a nivell ofensiu i així ho han fet els del Serrallo. De la mà de Dani Martínez , i amb Ferran Torres secundant-lo des de la pintura, el CBT ha gaudit d’una renda de +15 (36 – 21) per encarar amb comoditat els següents cinc minuts del quart. A Ávila no li quedava cap altre via que la d’augmentar en agressivitat per retallar diferències abans del descans. El CBT només ha cedit 4 punts per finalitzar el quart amb un esperançador 43 – 32.

L’inici del segon acte no ha estat tan vistós com els primers vint minuts. Els equips s’han mostrat més desencertats, cometent errors a ambdues cistelles i amb una baixa anotació per part dels dos conjunts. Ávila ha anat apropant-se a poc a poc, fins que un nou triple de Dani Martínez ha servit per tranquilitzar de nou els seus. Però la dinámica ja no era la mateixa. Els visitants ja estaven de ple en el partit fins que un triple sobre la botzina ha posat el 48 iguals a l’electrònic.

Amb l’arrencada del darrer quart, Ávila s’avançava per primera vegada en el partit amb un parcial de 0 – 4. El CBT mostrava els primers símptomes de feblesa i això ho aprofitava el conjunt rival. El CBT ha necessitat gairebé 5 minuts per anotar en aquest quart. Ho ha fet mitjançant Orion, el que ha servit també per trencar un parcial de 0 – 7. Ferran Torres ha posat els seus a dos punts (53 – 55) i ha retornat l’esperança al Serrallo. A falta de 3 minuts per acabar, la igualtat entre els dos equips era total. Ávila ha sabut gestionar millor els següents compassos de partit, decantant la balança al seu favor i emportant-se la victòria amb un resultat de 61 – 71.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.