DUEL A LA PART ALTA

Base Sense comentaris a DUEL A LA PART ALTA 59

La Pobla CBT es desplaça fins a Barcelona per enfrontar-se a Grup Barna diumenge a partir de les 19:45h. El sènior femení del CBT afrontarà un partit complicat, contra un equip que està només a una victòria de les blaves. Per a aquest enfrontament, l’entrenador de la Pobla CBT, Héctor Marín, té la magnífica notícia de recuperar a Berta Corrales, qui ha superat la seva lesió als creuats i tornarà a jugar després de gairebé un any apartada de les pistes. Per contra, seguirà amb la baixa d’Irene Sabaté, que es recupera del seu esquinç.

Del seu rival, cinquenes a la classificació, l’entrenador blau destaca “la bona dinàmica que porten i els bons resultats que estan aconseguint, tot i que venen de perdre el seu últim partit contra Voramar Diagonal Mar”. Pel que fa al seu equip, recorda que “de guanyar diumenge, consolidaríem la tercera plaça, i això és una bona notícia. L’equip està animat després de tornar a la competició amb victòria i com sempre lluitarà per treure el partit endavant”.

Aquest partit es disputarà a la Nau Parc Clot de Barcelona el diumenge 20 a partir de les 19:45h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.