DUEL DE CAMPIONS

LEB Plata Sense comentaris a DUEL DE CAMPIONS 118

Després de classificar-se ahir per disputar la fase d’ascens a LEB Plata, l’Ibersol CBT busca avui finalitzar la Lliga EBA en primera posició. El duel de campions enfrontarà als blaus i al CB Pardinyes, vencedor ahir de la segona semifinal contra CB Igualada.

Els dos equips han estat els millors dels seus respectius grups, pel que es preveu veure un gran partit al Barris Nord de Lleida.

L’equip de Berni Álvarez arriba amb bones sensacions a la final, després de ser capaç de remuntar el partit disputat contra UB Sant Adrià. “Haurem d’estar al nivell de la segona part, sobretot pel que fa a la defensa, si volem competir i tenir opcions”, declara el tècnic tarragoní. Perquè davant tindran a un equip que, segons les paraules de Berni, “no especula, juga ràpid i anota amb molta facilitat”.

Davis i Lafuente són segurament els jugadors més perillosos del CB Pardinyes. “Davis és el jugador més determinant de la categoria. Li haurem de plantejar un partit difícil i incòmode, tant en defensa individual com en les ajudes. A part, també haurem d’estar pendents de jugadors com Bergadà o Gasque, i estar preparats per les defenses que ens plantegin, ja que les modifiquen sovint al llarg del partit”, finalitza Berni.

La final entre Ibersol CBT i CB Pardinyes es disputarà avui diumenge 5 al Pavelló Barris Nord a partir de les 20h.

Foto: Joan Carles Borrachero

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.