DUEL DE LA PART ALTA

EBA Sense comentaris a DUEL DE LA PART ALTA 33

L’Ibersol CBT rep dissabte a les 16h al Serrallo al CB Mollet, primer equip que va vèncer els blaus quan aquests portaven 11 victòries consecutives. Pel que l’entrenador de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez, preveu un partit igualat i disputat. “És un equip que està fet per pujar, però nosaltres tenim la seguretat d’haver fet les coses bé en els últims partits i això ens dóna confiança. Assumim que ara ens arriba la part més dura de la competició però que gràcies al nostre treball hem pogut aprofitar la part més còmoda del calendari”, detalla Berni.

El proper rival dels blaus, el CB Mollet, ocupa la tercera posició (12 – 6) i arribarà a Tarragona després de perdre a casa contra el CB Castelldefels. “Estic convençut que degut a la inesperada derrota vindran amb una motivació màxima. Per això haurem de tenir una actitud i una mentalitat molt diferent a les que vam tenir al partit de la primera volta, on no vam saber competir”, assegura el tècnic tarragoní. Soto, Rodríguez i Serrataco són els jugadors més destacats del CB Mollet.

Com a nota negativa, Berni Álvarez no podrà comptar amb Joan Sorolla ni amb el reforç interior del júnior David Loras.

El partit correspon a la jornada 19 del grup C-B de la Lliga EBA i es jugarà el dissabte 22 a les 16h al Pavelló del Serrallo.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.