DUES CARES DE L’IFA CONTRA EL VILADECANS

Base Sense comentaris a DUES CARES DE L’IFA CONTRA EL VILADECANS 80

IFA 38 – 69 Viladecans 

Nova derrota a casa de les infantils a les que se’ls hi està fent coll amunt aquest tram final d’any. Aquesta vegada enfront el Viladecans en un partit en el que les noies van mostrar dues cares.

Un mal inici, amb poca intensitat i poca ambició provocava el primer avantatge per les visitants: la defensa local, de vegades tova i d’altres inexistent facilitava la feina a un molt bon equip que a més veia com les seves opcions de fer cistella es multiplicaven a causa de la feblesa local al rebot defensiu. Aquesta va ser la tònica de tota la primera part, provocant un desavantatge al voltant dels 25 punts.

A la represa, les locals van voler canviar la cara per poder acabar el partit amb bones sensacions: van endurir la defensa, tancant molt millor la pista; van tancar molt millor el rebot, propiciant moltes més accions en contraatac que portaven a que l’equip se sentís més còmode a la pista. En definitiva, van donar la cara, tard per capgirar el marcador, però a temps de redirigir el rumb que s’havia perdut de vista els últims dies.

Setmana de descans, que arriba en el moment idoni per les blaves, per recarregar piles per endur-se el darrer partit d’aquest magnífic 2018.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.